En promenad för att andas...

Idag har jag haft en full smockad dag på kontoret…extra mycket som skulle göras då vi imorgon åker iväg på en tvådagars konferens. Superbra med konferens och super bra att kicka igång höstterminen på detta sätt men Gahhhh allt som ska hinnas med när man är bort två dagar. PUST å åter pust!

 

 

 

 

 

Todeloo vänner!! 

 

För att samla tankar, landa och för att få andas lite så begav jag mig ut på en längre PW i skogen. I vanliga fall så brukar jag ta min ”gamla vanliga runda” men idag gav jag mig iväg och vandrade nya stigar, hittade nya vägar och andades – så skönt! Jag har ganska lätt att stänga av jobbet och tankeprocesserna som det skapar när jag är ute å rör på mig, å med en podcast i lurarna ås blir det ännu bättre  – bästa sättet för mig att koppla av. 

 

 

 

 

 

Nu är jag dock hemma efter min runda å jag känner mig klar i huvudet och redo för lite mys i soffan med finaste maken – måste ju tanka lite kärlek nu när ja ska vara borta lite.

 

 

#1 - AnnaSmyckeform

Snygga träningskläder! Väldigt fint matchat tycker jag :)

Svar: TACK snälla!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!