Dress your phone

Inlägget innehåller Annonslänkar*Blommigt - HÄR / Vitt - HÄR / Blått - HÄR / Rosa - HÄR

 
 
Hur snygga är inte dessa mobilskal från Ideal of sweden !! Så fina och mobil "caset" är ju så praktiska med sin magnet som göra att du kan ta moblen ut ur caset...en så fiffig och smart detalj som jag gillar. Jag är ju ganska vårdlös med min telefon och älskar mobilcaset - just nu kan du fynda ett eget snygg mobilskal eller/och mobilcase till hela 20% rabatt!! Så bra!! Det enda du behöver göra är att ange koden SUMMERY när du lägger din beställning! 
 
 
 
HUR BRA!
 
 
 
 Vill du se alla skal och hela kollektionen klicka bara in HÄR
 

 
Vad är en annonslänk?
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!