Bästaste torrschampot - EVER !!!

Inlägget innehåller annonslänkar*

 

Jag har läääänge varit på jakt efter ett bra torrschampo…ibland så behöver man ju rädda håret lite och spraya i lite för att undvika att tvätta för ofta. Jag har ju mörkt hår och tycker faktiskt att dom flesta torrschampona jag testat lagt sig som ett vitt lager över hårstråna detta även om torrschampot varit avsett för mörkt hår. Det ser nästan ut som om man har mjäll – det är ju INTE det resultatet man vill ha när man ska försöka rädda frisyren med torrschampo!

 

 

 

Så efter att ha gått igenom flertalet olika märken så har jag nu ÄNTLIGEN hittat rätt – bästaste torrschampot ever kommer från Moroccanoil och finns HÄR – det fungerar verkligen super bra!! Jag har nu använt denna produkt ett tag då jag ville testa det ordentligt innan innan jag tipsade er och jag är frälst – det är verkligen sååå bra! Jag är så glad att jag äntligen hittat rätt!! 

 

Det finns för både mörkt hår HÄR och för ljust hår HÄR, är super drygt och fungerar toppen!! Try it!! Lovar att du inte kommer bli besviken!

 

 

 

När jag redan tipsar om Moroccanoil så måste jag bara tipsa om en annan produkt från dem som jag fullkomligt ÄLSKAR! Deras hårolja !!! Den är så underbar och finns HÄR – så bra!! Jag har använt denna i flera år och är så nöjd!! Oljan är rik på vitaminer, antioxidanter och protein, den är stärkande och vårdande för håret. Den minskar fönings- och stylingtiden, eliminerar frissighet och skyddar håret i förorenade miljöer - HUR BRA!! 

 

 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!