Back to work

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
Veckans andra arbetsdag är avklarad å när jag imorse satt på sängkanten och tittade in i min garderob så slog det mig (som så många gånger förut) att jag har INGET att ha på mig...inget känns kul längre. Känns som allt använts till leda å att jag går runt i samma gamla "trasor" dag ut och dag in...ja å då har jag bara varit 2 (!!!) dagar på jobbet. Hur ska detta kännas om 3-4 veckor då kommer jag ju verkligen kräkas på min garderob. 
 
Det får helt enkelt bli att göra en större rensning av garderoben och fylla på med nytt inför hösten. Nya härliga blusar, toppar, nya kavajer och klänningar...ja å en ny krispig väska hade inte varit helt fel...kanske nått i stil med detta nedan. Ja nått som är säkert är iaf att det M Å S T E fyllas på i garderoben (ja å rensas också)
 

 1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE

Vad är en annonslänk?
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Evelina Mattsson

Men jag som alltid tycker du är så fint klädd....Tittar man in i min garderod, ja då kan man grina....Måste börja prioritera mig själv lite bättre, blir oftast barnavdelningarna som besöks när det ska shoppas =)

Svar: TACK snälla...själv så känns det ju som man går i samma saker hela tiden. KRAM
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!