Att titta in å säga hej

 
 
 
Hej söndag å hej finaste ni!
 
 
Det blev en liten bloggpaus här inne igår...jag brukar ju försöka få till två inlägg varje vardag och ett inlägg per dag på helgen men igår så checkade jag ut...njöt av att vara iväg å fira barnens kusin som fyllt 18 år (!!) å när vi kom hem så bäddade vi ner oss i soffan och bara njöt av att vara lediga och tillsammans...ja å ni vet när man har sådär härlig tillsammanstid å barnen som allt som oftast inte hänger med oss vuxna vill hänga med oss  - då släpper man allt annat å bara njuter. Ja så igår lades bloggen åt sidan å jag njöt av att vara med alla mina finingar! Mammahjärtat mår så bra när dom vill hänga med, sitta nära i soffan och mysa - vi behöver nog alla tanka lite extra kärlek ibland å igår var en sådan dag! 
 
 
Men idag då...ja idag så har vi varit iväg å fixat det sista inför skolstarten imorgon. Jag lovar att vi har tre förväntansfulla barn här hemma å dom är så spända av att ha skolstart igen. Tänk att vi nu har tre barn som börjar 5:an, 6:an och 7:an.
 
 
På det så har jag å alla tre barnen hunnit med ett pass i spåret med intervaller hej å hå!! Ja å så har vi ätit söndagsmiddag, fixat lite här hemma så nu blir det soffan, landa å njuta av att ha kväll...imorgon börjar vardagen på riktigt. Då är vi alla tillbaka i verkligheten med skola, jobb, läxor, aktiviteter, träning å allt annat som vardagen innebär!
 
 
 
 
 
Önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen!
Tjingeling så länge!
 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!