Att njuta in i det sista

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
Då är söndagens sista skälvande timmar här...imorgon är det jobb igen. Jag kommer dock börja veckan med att jobba hemifrån då jag vid lunch ska åka iväg med dottern - Ridläger i en vecka väntar å ni må tro att hon är förväntansfull!! En vecka med massa kompisar, hästar och ridning...ja å det att hon ska sova borta! Sååå spännande å roligt!! Jag är så glad för hennes skull!
 
 
 
Ja så dagen har bestått av packning å fix inför att Mikaela ska iväg men jag har också varit väg till blomstermarknaden för att inhandla lite nya krukväxter å så blev det en sväng förbi härliga Länna Möbler...tänkte mest strosa och samla lite inspo men som alltid när jag är där så kommer jag hem med lite nytt - lovar att visa er sen! 
 
 
 
Nu väntar dock en mysig kväll...middagen är i magen, stora skrubben i duschen är gjord och jag sitter här i soffan med bästa hårinpackningen Olaplex i håret så nu ska vi korka upp lite bubbel och mysa framför en film...det gäller ju att njuta in i det sista! 
 
 
 
 
 
 
Ljusstake Kubus Här, Skål Kubus Här, Glas Iittala Essense HÄR
 
 
 

Vad är en annonslänk?

Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!