Att landa hemma

Ja då var vi hemma efter vår härliga lilla tripp ut till Paradisön...en lördag och söndag kvar innan verkligeheten med jobb knackar på dörren igen. Så nu ska vi ta tillvara på de sista lediga och lata timmarna...njuta in i det sista och hoppas på en mjukstart på jobbet på måndag...
 
 
Vi kan verkligen inte klaga på våra härliga semester veckor. Det är ju så UNDERBART att få hänga alla 5 det känns aldrig jobbigt eller som att någon går någon annan på nerverna... Kan kanske ha att göra med att jag efter snart 10 år fortfarande är tok-kär i min man och att lugnet, myset, respekten och kärleken finns där...det är ju inte helt automatiskt att det ska vara så men vi har lyckats bra tycker jag. Sen så har vi ju världens finaste tre barn som har blivit så stora och självgående att livet har fått en ny vändning...älskart!Älskar verkligen att hänga alla vi 5 - vi har så roligt ihop!  
 
 
 
 

 

Todeloo finaste Bloggisar

 

 

Ja då var vi hemma igen...hemma i vår lilla villa i storstaden, all packning är uppackad, andra maskinen tvätt är igång å så har vi hunnit med en tur till stormarknaden och även en tur till postombudet där ett härligt paket väntade på mig! En så fin liten sak som kommer användas flitigt i höst! Lovar att visa er sen men nu så är det dags att tända grillen här hemma. Tomas ska röra ihop smarriga burgare å jag ska göra lite goda klyftpotatisar i ugnen! 

 

 

 

Önskar er en härlig lördag så syns vi imorgon igen för nu är jag tillbaka där det finns Wi-Fi så inga fler blogg-pauser på ett tag :-)

 

Tjingeling så länge!

#1 - Ekenäsliv

Låter helt underbart det :)))
Vi börjar med jobba imorgon, men det känns helt ok faktiskt. Dessutom har jag ju Malagaresan framför mig ;-)
Sen kommer augusti nog vara ganska intensiv ändå, då vårt hus kommer på Hemnet på fredag.. Känns skönt att ha det så nära nu, för vi har jobbat väldigt hårt för att göra allt så tipp topp som vi bara kan :)
Ha en riktigt skön söndag!
Kram Anna

Svar: ja malaga - inte alls avis vännen, inte alls!!! ;-)
KRAM
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!