Att ha en favvo kjol

Inlägget innehåller annonslänkar*

 

En av mina favorit kjolar ever är denna svarta skinnkjol nedan. Visst är den snygg!! Jag har använt den så mycket sen jag köpte den tidigt i våras. Ja nedan ser ni ju några looks som fastnat på bild…

 

 

 

 

 

Visst är denna kjol sååå snygg. Sen så säger ju jag att det är en skinnkjol MEN det är faktiskt fusk - men visst ser den såååå äkta ut. Jag älskar denna kjol å det bästa är att den är riktigt billig – bra kombo! HÄR hittar du denna kjol för endast 349 kr – ett kap! 

 

Nu har denna snygg-snygga kjol kommit i nya färger och jag ska helt klart klicka hem den i grått och i höstens trendigaste färg rött – lovely! Ja å nedan så ser ni hur jag hade tänkt matcha dessa snyggingar – mmmm lovely!!

 

 

 Kjol HÄR / Blus HÄR / Pumps HÄR / Väska HÄR / Solisar HÄR


Pumps HÄR / Scarf HÄR / Kjol HÄR / Blus HÄR / Clutch HÄRVad säger ni snyggt va!!! 
 
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Lina

Så snyggt! Synd att de inte passar mig.

Svar: varför inte...?? Prova!!
AngelicasVärld

#2 - Ylva

Pumpsen med rundade kanten är riktigt snygga!

Svar: ja visst är dom!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!