Årets första äpplen

Idag så plockade jag årets första korg med äpplen från vårt lilla äppelträd. Jag älskar verkligen att kunna äta av egen skörd, att kunna gå ut i trädgården å plocka in det ena och det andra - en sån lyx!! Det får nog bli en äppelkaka till helgen av dessa smarriga saker! 
 
 
 
 
 
 
Tjingeling vänner
 
 
Torsdag kväll och jag har precis slagit mig ner i soffan...denna dag har gått i ett!! Massa möten och fullt upp på jobbet. Sen hem å köra ett snabbt pass i spåret för att sen ställa sig och laga middag...så de där fridfulla minuterna ute på tomten när jag vattnade växter skördade äpplen och bara fick andas lite var verkligen som balsam för själen! 
 
 
Nu är det iaf kväll och jag väntar in Tomas som är på väg hem efter ett träningspass på racern med sin cykelklubb...sen så blir det lite soffmys framför ett avsnitt av GoT innan sängen ropar...en bra plan för kvällen tycker jag !
 
Önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen!
 
#1 - Mia

Vad gott! Det är något speciellt att få plocka/skörda från sig egen trädgård. Men i år var det för kallt så vi får inga äpplen :( Men päronträdet har massor med frukt men de är inte lika goda. Kram på dig!

Svar: Vi har väldigt lite äpplen, frosten tog så mycket av blommorna så det blir nog inte mer än det som är i korgen...får räcka till liiiite mos och lite paj ;-)
KRAM
AngelicasVärld

#2 - Viktoria

Men så härligt med egen skörd! Det är ju de godaste äpplen, de man kan plocka själv.

Svar: ja egenskörd är BÄST!!
AngelicasVärld

#3 - Maria

Det ser ut som de där underbara äpplena Transparant blanch, eller vad namnet är. Älskar dem. Önskar dig en trevlig helg!
Kram
Maria

Svar: jepp helt rätt...även kallade "glasäpplen" så goda!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!