Aperol Spritz - sommarens drink nr 1 !!!

Men HUR smarrig är inte denna härliga drink! 

 

 

 

 

 

Todeloo finaste ni!!

  

 

Varje sommar är den en drink som blir sommar drinken nr 1. För några år sen var det ”Fanta och Rosé” som det sippades av. Förra sommaren var det nog ingen som missade att ALLA sippade på Bellinis och i år är det helt klart den Italienska sommardrinken Aperol Spritz. 

 

Jag har sjävl sippat denna drink i sommar å så har jag även sett den flöda i mina sociala medier i sommar - ja så vi kan nog helt klart säga att Aperol Spritz är 2017-års sommardrink nr 1!! Ja å i  dessa kräfttider är ju detta dessutom absolut snyggaste matchiga röda fördrinken – så Aperol Spritz får bli denna lördsags härliga drink tips!

 

 

 

 

Smarriga, läskande och lite sådär lagom bitter, söt och stark drink – nom nom nom!!

 

 

 

 

På trappen på baksidan står denna fantastiskt smarrig sommardrink – Aperol Spritz å väntar på att vi ska hugga in!

 

Vänner - Har ni testat att göra denna drink?

 

Själv så har jag har bjudit fler vänner på denna godsak och ALLA säger precis som jag "nom nom nom" när dom börjat sippa - så gott!! Jag serverar mina Aperol Spritz i större rödvinsglas då jag gillar looken drinken får men sjäkvlart fungerar "Tumblers" elelr liknande glas precis lika bra! 

 

 

Hur gör man Aperol Spritz då?

Recept bjuds det självklart på nedan!

 

 

 

 

3 delar Mousserande vin

2 delar Aperol

1 del Soda

 

Fyll ett stort vinglas eller tumblerglas rikligt med is. Häll på mousserande vin, Aperol och toppa med soda. Garnera med en apelsinklyfta. Njut och drick!

 

 

JA så dagens lördagstips får helt klart bli den kräftfest-matchiga drinken Aperol Spritz å nu ska vi hugga in i våra goda drinkar innan maten ska lagas till och intas, önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen!

 

Tjingeling så länge! 

#1 - FREEDOMtravel

Tack för påminnelsen! Vi gjorde den drinken ibland förra sommaren. Både god och snygg ju :)

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

#2 - Annica

Hehe, den ser god ut!

Svar: ja den är riktigt smarrig!
AngelicasVärld

#3 - Ewa

Är nog snart den enda som inte provat detta, men nu ska det ske ;-) Å visst är den snygg!

Svar: Ja gör det...en super gott !!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!