Älska Müsli - REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete med Risenta


Jag är rikigt dålig på att äta frukost på vardagar...jag har liksom inte ro att slå mig ner, äta och ta det lugnt. Jag sover, sveper kaffe, fixar till fejset, klär på mig och är ute genom på mindre än 30 min. Ja det är min vardag morgon...men helgen, ja då tar jag igen det med råge! Jag sitter länge vid frukostbordet, äter god frukost sippar på gott kaffe, läser tidningen på ipaden å bara njuter av att ha helg.


 Det bästa jag vet att äta är smoothies eller smothiebowls...ja å då ska det toppas med färska bär och god granola eller mûsli. Det är nog den bästa frukosten jag vet...gott, nyttigt å så fräscht. Men det där med müsli kan vara lite svårt...jag har mina favoriter som ska vara i...nötter, cocos, gärna lite bär typ blåbär eller gojibär - ja sådär så att det smakar extra gott!


Vad innehåller din favorit mûsli???


Risenta har MÄNGDER med olika varianter av Müsli, ja även flera olika varianter av Granola. Alla innehåller bara naturliga råvaror, helt utan tillsatt socker och andra tillsatser. Risentas goda ekologiska müsli är till exempel fullproppad av dadlar, pekannötter, fröer och kärnor. Men inget tillsatt socker. Ta gärna en titt på filmen nedan så ser ni va med godsaker som fins i Risentas Müsli!


Inlägget är ett reklamsamarbete med Risenta
#1 - MiaShopping

Jag ÄLSKAR deras müsli. Kokos/hasselnöt är min favorit som jag kört på i flera månader nu :)

Svar: ja det är ju sååå gott!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!