15 saker du inte visste om mig

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
Ja det är ju så poppis med inlägg där man delar med sig av saker som ni inte visste så here we go! Idag får ni 15 saker som ni (förhoppningsvis) inte visste om mig! 
 
 
 
 
 
 

Jag ÄLSKAR choklad och äter det allt för ofta – det är ju sååå gott! Favoriten är kombon med choklad och lakrits – gott gott!

 

 
 

 

Jag HATAR att handla skor…gör det så sällan som det går! Jag har ”kalle-anka” fötter som är super breda och jag har svårt att hitta bekväma skor. Hittar jag något som sitter bra så brukar jag slå till på två/tre par på en gång!

 

Jag har haft piercing i tungan!! 

 

Jag har åkt hundspann runt Kebnekaise – det var en tur på en vecka där jag och min mamma åkte iväg. Vi körde varsitt hundspann tillsammans med en guide och sov i små stugor ute på fjället – en sååå UNDERBAR vecka.

 

Jag har jätte lågt blodtryck och svimmar väldigt lätt – senast det hände en alvarligare olycka när jag svimmade av för att jag ställde mig upp för fort var när vi var i Barcelona för någon sommar sedan. Jag svimmade av på väg till poolen och vaknade upp av att Tomas fiskade upp mig ur vatten – LÄSKIGT!

 

Jag lär mig låttexter väldigt fort och har såååå svårt att inte rätta andra när dom sjunger fel!

 

 

 

Jag hittar ALDRIG kläder när jag går ut för att shoppa i butik – jag trivs bättre med nätshopping och klickar hem det mesta på nätet! Så smidigt! Ja å internetshoppar man REFUNDER så får man ju pengar tillbaka på sina köp och kan handla mer fint! En super tjänst!! 

 

Jag är 178 cm lång, har 40 i skostorlek och väger 79 kg.

 

Jag gråter för ALLT - när jag är glad, när jag är ledsen, när jag blir berörd eller när jag ser söta klipp på facebook…jepp känslomänniska!

 

Jag kan citera Shakespeare utantill – min engelskalärare i 8:an tvingade oss elever att lära oss Shakespeare utantill å det sitter fortfarande kvar! Allt från Machbeth till Hamlet...

 

Jag älskar att åka bergochdalbanor  - att gå på Grönalund eller Liseberg är bland det bästa jag vet! Det där pirret i magen är ju fantastiskt! MEN tekoppar eller annat som bara snurrar hoppar jag helst över! 

 

Jag ÄLSKAR att pyssla med blommor, trädgård och odlingar…jag har inte världens grönaste fingrar men jag försöker mig fram och det går ganska bra!

 

Jag är beroende av kaffe och Tomas serverar mig kaffe på sängen varje morgon…det kanske har med mitt sviktande morgonhumör att göra…

 

 

 

Jag började jobba redan som 15-åring då på gamla hederliga leksaksbutiken ”Stor och Liten” – en så bra inkörsport i arbetslivet och ”Stor och Liten” arbetade jag sen extra på under hela min skolgång fram tills studenten när jag var 19!!

 

Jag älskar doftljus och lägger väldigt mycket pengar på doftljus under det mörkare halvåret! DETTA är min favorit och jag har ALLTID ett oöppnat sådant ljus i skåpen att plocka fram å tända! Älskar doften av just detta ljus...till julen så är det dock DETTA som alltid brinner - det doftar helt klart jul! 

 

 

Ja där har ni 15 saker om mig...visste ni allt redan eller var det nått som var nytt?? 

 

 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Jeanette

Kul läsning. Är själv lika kaffetokig, fast i latte. Måste starta morgonen med en kopp för att kunna fungera :) Det är även samma för mig gällande shopping. Hittar mycket lättare kläder via nätet än i butik.

Svar: ja de tär ju så gott!!
AngelicasVärld

#2 - Linda Brolin

Vilket härligt inlägg. Älskar också doftljus och ljus överhuvudtaget. Snart är det dags att fylla på förrådet ordentligt.

Svar: kul att du gillade det!! Ja, jag måste verkligen också fylla på får bli att klicka hem ett gäng!
AngelicasVärld

#3 - Gunnar%20F%20Novik

"Upp flyga orden, tanken stilla står. Ord utan tanke, aldrig himlen når."

Mitt favoritcitat från Hamlet...

Svar: mmm så vackert!
AngelicasVärld

#4 - Maria

Kul läsning. Kaffe är en viktig ingrediens i ditt liv och det förstår jag så väl. Vem kan leva utan denna underbara dryck.
Kram
Maria

Svar: ja jag ÄLSKAR kaffe å måste ha det för att vakna!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!