Att bädda ner sig i sängen...

Ledsen att jag inte varit den bästa bloggaren de senaste dagarna men livet ni vet - den där vardagen slog ner som en blixt denna vecka med allt från träningar, till föräldramöten, en operation av skruttans knä, matlagning, jobb, läxor å allt annat som ska hinnas med så jag har inte hunnit med er på det sätt jag önskat. Flåt...
 
 
 
 
 
 
 
gens (läs kvällens) inlägg kommer lite senare då jag idag har jag hängt med på Theodores träning  som var från 18:00 - 20:30 å jag lovar där mot slutet blev det bra kallt att sitta vid sidolinjen å titta...så det är en frussen mamma här hemma. Så nu sängen, lite varmt att dricka (ja jag kan dricka kaffe å ändå sova på kvällen) å blädder i en bra blaska för att tina upp! 
 
Ja vänner ett kort inlägg men vi syns imorgon igen!
 
 
 

Glossybox

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
 
Jag har tidigare prenumererat på Glossybox men sa efter ett år upp min prenumeration då jag inte riktigt var nöjd med sakerna jag fick i min box...nu har jag dock hört att innehållet blivt SÅ MYCKET BÄTTRE!! Så jag har precis aktivierat min prenumeration igen! 
 
Whooop Whooop - så nu LÄNGTAR jag till min första box!! 
 
 
 
Vill även du premumerera på glossybox så hittar du till prenumerationen HÄR

7 saker jag älskar med hösten

Augusti går mot sitt slut och snart välkomnar vi den första höstmånaden September...jag måste säga att jag tycker om hösten. Jag tok-älskar modet med stickade tröjor, halsdukar och grövre skor. Att få tända ljus, att känna den där krispiga lite "höga" luften och att få pyssla inne...

 

Nedan finner ni en liten lista med 7 saker jag älskar med hösten...

 

Ett glas rött 

Hösten och har kommit och nu överger jag rosévinet och fyller vinkylen med smarrigt lite mustigt gott rödvin igen!

 
 
 

 

Alla vackra färger

Ja men vad säger ni om alla vackra färger ute nu…löven som skiftar färg till gult, rött och orange…det är ju bara såååå vackert!

 

Den höga krispiga luften

Det finns väl INGET bättre än att ta en PW när hösten kommit, solen skiner och luften är sådär krispig och ”hög” – UNDERBART

 

 
 

Att få tända en brasa

Det är nått med eld…att få tända en brasa å höra det knastra å se lågorna fladdra. Så härligt med höst å att äntligen få elda i öppnaspisen igen!

 

Kläderna

Jag kommer helt klart till min rätt under hösten…ÄLSKAR kläderna, skorna och att få gömma sig i en härlig stickad tröja – LOVELY!!

 

Alla levande ljus

Här hemma i vår lilla villa så har vi MÄNGDER med ljusstakar utplacerade i hela huset…en kväll så kan så mycket som 20 ljus brinna bara i vårt vardasrum – så jag älskar ljus å på hösten när mörkret smyger sig på så är det ju så härligt att få tända ljus och mysa.

 

 

 

Att julen snart är här

Ja å så betyder ju höstens intåg att julen snart är här å ni som känner mig å läser här vet ju hur mycket jag älskar julen! Hemma ivår lilla villa så smyger sig ju julen på redan i november…å nu är det ju bara drygt 2 månader kvar till november å då flyttar nog de första hyacinterna in – LÄNGTAR!

 

 

 

Vänner – vad gillar ni med hösten?

 

Komentera gärna och glöm inte att trycka på det lilla hjärtat nere till höger om ni gillade inlägget!

 

Vackra Gladiolus

Skänken här hemma bjuder på en av sen sommarens vackraste blomor ever - vita gladioulus...dom är ju så fantastiskt ståtliga och när alla blommor står i blom så är dom ju helt magiska! Ja ni som hängt med på instagram (@angelicasvarld heter jag där) har ju redan sett dessa magiska blommor.
 
 
 
 
 
 
Todeloo fina ni!
 
 
Idag tar vi det lugnt här hemma...Mikaela ligger nedbäddad ni soffan och vilar efter dagens knä-operation så här hemma blir det bara till att pyssla om vår lilla tjej så att hon trots omständigheterna mår bra. Hon opererade ju sitt ena knä tidigt i våras och fick gå med ställning i 6 veckor och sen en tuff rehab på det...idag var det dags för knä nr 2 som skulle opereras å det blev precis samma procedur som första knät. Ja så nu väntar 6 veckor på kryckor och med ställning på benet...vår lilla duktiga, fina och underbara tjej - vad du ska behöva gå igenom! 
 
 
 
Men åter till de vackra blommorna Gladiolus...jag letade bak i bloggarkivet då jag hade för mig att jag tidigare tipsat om bästaste tipset för att få gladiolusen att blomma hela vägen upp till toppen - ja å det hade jag! Den 22 augusti 2014 så skrev jag om det tipset å det hittar ni HÄR. Ett enkelt husmorstips som faktiskt fungerar! 
 
 
 
 
 
 
Anyway - tisdagkväll så nu ska jag krypa upp bredvid vår lilla skrutta i soffan å mysa lite! Önskar er alla en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen!
Tjingeling så länge! 

Höst inspo

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
Augusti går mot sitt slut och hösten smyger sig sakta men säkert på...med ens så vill jag gömma mig i härliga kappor, stickade tröjor och snygga nya ankelboots. Ja höstens mode är nog det bästa modet!! Älskart!
 
 
Jag tittade in på en ny sida NA-KD som jag sett flera handlat ifrån...jag har fått för mig att det är en sida för "yngre" modeintresserade men ack så fel jag hade! Det finns ju så mycket snyggt. 
 
 
Vad sägs om den stickade tröjan med en skjorta under nedan eller den stickade cardigan...ja eller någon av de två kapporna - I LOVE THEM å skulle glatt kunna klicka hem allt! 
 
 
 
 
1 HÄR, 2 HÄR, 3 HÄR, 4 HÄR
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!