Vårtecken - Tussilago

Ja nu kan man säga att våren är här på riktigt...jag har nämligen plockat åtets första tussilago!! 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Ja nu får vi väl enas om att våren är här...vi är en bit in i April så nog för att det kan komma bakslag med snö och rusk....det är ju trots allt April...men våren och värmen kommer vinna och snart så har vi gröna gräsmattor, buskar och träd som spricker ut i grönska och blommor som blommar - vilken UNDERBAR tid vi har framför oss. 
 
 
Idag så väntar ingen vanlig dag på kontoret för mig...jag ska nämligen iväg ut med en säljare på fältet! Jag ska jobba med att promota våra nya produkter! Ska bli så spännande å roligt! 
 
vänner ta hand om er så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge
#1 - Helen

Ååå LYCKA visst är de underbar tid nu, man blir så lycklig bara av att fylla småvaserna inne med vårblommor som snödroppar, vitsippor, blåsippor mm. Låter du som får en mysig dag på jobbet. Kram på dej♡

#2 - Ekenäsliv

Underbart!
Plockade vitsippor i söndags, man blir ju bara såååå glad :)
Kram Anna

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!