VALBORG och vintern har rasat ut

Ja då var det valborgsmässoafton och vi kan väl alla enas om att vintern äntligen rasat ut - känns så härligt att ha MAJ på ingång! 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Här hemma har vi haft en härlig dag...Olliwer har varit ute och spelat fotboll på gatan med grannarna hela dagen, jag, Mikaela och Theodore har varit på en 6 km runda i spåret, Tomas har avverkat 5 mil på cykeln ja å sen så har det ju firats Valborg på traditionsenligtvis med eldning på en av våra fina grannars tomt...årets julgranar som legat på "tork" sen jul eldades upp av glada barn och föräldrar. Efter det så har det ätit goda burgare tillagade av Tomas med favvo dressingen som jag alltid rör ihop när vi äter burgare. 
 
En så härlig dag och kväll...nu tar vi dock kväll här hemma, poppar popcorn och slår oss ner framför kvällens avsnitt av Mästarnas Mästare.
 
 
#1 - Mirre - Sweetwords

Vi kikar också på det, trevlig valborg till er

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!