Tisdagsträningen är avklarad

Nu när våren är här och solen är ute så har jag inte mage att låsa in mig i gymmet, istället så blev det idag (precis som igår) 60 min ute i spåret - det ger sååå mycket energi! All frisk luft och sen den där D-vitaminen  - älskart! Blir såååå mycket gladare, sover bättre å känner mig almänt nöjdare med ALLT när jag rör på mig å ännu bättre känns det när man får träna utomhus. Älskart!
 
 
 
 
 
Todeloo finaste ni!
 
Ja, här har ni mig eftger dagens pass...lite lätt rosig om kinderna och med bästa favvo listan från Spotify i lurarna. Det är verkligen viktigt för mig att ha något bra att lyssna på när jag är ute i spåret. Beroende på om jag joggar eller går en rask PW så brukar jag varriera vad jag lyssnar på. När jag springer vill jag gärna ha musik i lurarna men på en PW så brukar det bli en podcast eller en bra ljudbok! 
 
 
För mig så är träningen iget jag gör för att bli smal eller för att gå ner i vikt - jag vill vara stark och känna att kroppen är tight...ja å att kläderna sitter bra. Jag jagar inte kalorier utan jag brukar säga att jag tränar för att kunna  jag äta vad jag vill när jag vill, självklart innom rimliga gränser, men jag älskar ju mat och jag tänker fortsätta unna mig godsaker men då måste jag ju röra på mig...å det är tur att jag älskar det också annars så hade mitt mat och godsaks konsumerande inte fungerat! 
 
Jag inser dock att jag måste investera i lite nya träningskläder, jag går runt på samma sett med träningskläder pass efter pass å dom har hängt med ett tag - det får helt enkelt bli så att jag får ta beställa hem lite nytt! Det ökar ju också på träningsmotivationen, att få inviga och använda lite nya saker...eller vad säger ni?
 
 
 
 
Anyway - tisdagsträningen är avklarad, imorgon får det bli ett lunchpass på jobbets gymmet då kvällen kommer innebära stallet med Mikaela och sen Fotbolslträning med Olliwer - hej å hå!
 
Ta hand om er vänner så syns vi senare!
tjingeling så länge! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!