Tillbaka till vardagen...

Tisdagmorgon och det är tillbaka till vardagen som gäller. Efter en UNDERBAR påskhelg med smaskig mat, gottis och härlig tillsammanstid med de finaste jag har så är den härliga bubblan spräckt å det är vardag igen... Så gymväskan är packad, kavajen är på och det är aldeless strax dags att ta sig mot kontoret igen men först kör vi en "måndags outfit"...även om det är tisdag så känns det ju som måndag!
 
Nedan har ni dagens bloggerska...
 
 
 
 
 
Anonnslänkar
 
Dagens outfit är en smutsrosa kavaj fyndad HÄR för något år sen, under den en finstickad kortärmad vit tröja som finns HÄR, Jeans HÄR, Scarf HÄR...
 
 
Todeloo finingar
 
Hoppas att ni alla haft en fin påskhelg och att ni är redo att kicka igång en ny kortare arbetsvecka - det är iaf jag. Även om jag älskar den där lilla "bubblan" man hamnar i när man är ledig med tillsammans med de man älskar så gillar jag ju vardag och rutiner. Så idag är det tillbaka till just det. Inget massa smaskande av påskgodis i tid och otid utan jobb, träning och god kosthållning..jag lovar att det behövs efter dessa lata lediga dagar! 
 
Men vänner - då tar vi och drar igång denna nya kortare arbetsvecka! 
 
Ta hand om er så syns vi senare igen!
 
#1 - Ann-Sofie

Lika snygg som vanligt! ha en toppentisdag, kramen

Svar: Tack snälla !! Hoppas även du fick en härlig tisdag!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!