Tillbaka i stallet - ÄNTLIGEN

Idag var vi ÄNTLIGEN tillbaka i stallet, skruttan och jag! Som jag längtat...ja kanske inte lika mycket som Mikaela men ändå väääligt mycket. Mikaela opererade ju sitt knä i januari och har gått med benet i en speciell ställning under 6 veckor och efter det har det varit en ganska tuff rehab men idag 11 veckor senare fick hon ÄNTLIGEN hoppa upp på hästryggen igen - som hon längtat!!
 
 
 
 
Todeloo finaste ni
 
Ja idag var vi tillbaka istallet - så härligt! Jag älskar ju att hänga där med alla härliga tjejer, hästar och fina föräldrar - det är en speciell feeling. Sen så klappar ju mamma hjärtat lite extra när man ser att Mikaela är så lycklig och att hon läääängtat så efter att få rida igen. 11 veckor utan att sitta på hästryggen är länge för en häst-tjej!! 
 
Idag blev det iaf en lugn första lektion, Mikaela tog det lite lugnare än resten av gruppen då hon kände sig lite ringrostig och inte riktigt litade på att knät skulle hålla - men leendet och lyckan i hennes ögon kunde man inte missa. En så glad och lycklig tjej!
 
Nu är vi dock hemma, skruttan och jag. Tomas är iväg och ska hämta lilleman som är på fotbolls träning men sen blir det soffmys här hemma framför finalen i MästerKocken och efter det lite "egentid" för den här mamman framför favvoprogrammet Greys Anatomy. 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!