Stockholm i mitt hjärta

Jag vet inte vad jag ska säga...jag känner mig tom!
 
Vid 15-tiden så nåddes jag av beskedet att ett fordon kört längs Drottninggatan i stockholm och sen kraschat in i Åhlens... min första tanke var att ringa barnen, ringa Tomas, ringa min familj och mina vänner - jag ville höra att alla var okej. Jag är en av de lyckligt lottade som fick prata med alla de nära mig...alla är oskadda, alla mår bra...alla är skakade, berörda men alla mår bra.
 
 
Jag är så förtvivlad att detta kan hända i vårt vackra land, vår fina huvudstad...men vänner - Kärleken är starkare än hatet, ljuset vinner alltid över mörkret så vi tänder ljus, sprider kärlek och enas i att hatet inte får ta över våra gator samtidigt som vi sänder en tanke till alla de drabbade och dess anhöriga.
 
 
#Stockholmimitthjärta 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!