Söndagsfys före Söndagsmys

Då var veckans 7:e pass avklarat å där med även söndagsfysen...eller fys och fys - det blev till att inviga lite nya träningskläder med två varv i spåret medans solen sken. Såååå härligt!
 
 
 
Annonslänkar
Träningsthights HÄR, Löparttröja  liknande HÄR, Lurar liknande finns HÄR, Mössa HÄR
 
 
Todeloo vänner
 
Efter Vasaloppet i februari så har det varit lite sisådär med träningen, jag har inte fått till något regelbundet så jag fick ta mig i kragen och göra upp en plan för hur jag skulle komma igång ordentligt igen. Det där med struktur, regelbundenhet mår jag ju bra av...så sagt och gjort. Förra veckan började jag på riktigt och fick till 7 pass, denna vecka blev det också 7 pass - så det känns som om jag sakta men säkert börjar komma tillbaka, börjar känna att jag MÅSTE ta mig ut, börja längta efter den där turen i spåret...Nu ska vi dock ta och addera lite mer styrka denna vecka...så lunchpassen blir styrka medans passen jag kör när jag är hemma blir i spåret! 
 
 
När jag igår drog på mig mina vanliga svarta löpartights så säger Tomas..."Du älskling, dom där kan du inte använda längre...du har nött ut dom å dom är så gott som genomskinliga" Hoppsan!! Jag vill ju inte springa runt i genomskinliga träningskläder å visa rumpan hur som helst...så idag blev det en tur iväg för att fylla på med lite nytt. Å när jag väl gick där och tittade på alla fina kläder, tittade på prislappar å hade mig så säger Tomas lugnt "Älskling nu tar du ALLT du vill ha och behöver...tänk inte på vad något kostar - jag löser det" Han är bäst min man! Så det blev två nya långa tränings tights, ett par korta tränings tights, ny sport BH och löpartröjor - HAPPY!! 
 
Nu finns inga hinder utan bara möjligheter! 
 
 
 
 
 Önskar er alla en fantastisk söndag så hörs vi senare vänner. Nu ska gårdagens grillrester mumsas å sen blir det soffan framför kvällens avsnitt av Mästarnas Mästare!
 
 
#1 - Kristin

Shit vad grym du är! 7 pass?! Själv har jag "bara" kört två tuffa styrkepass och en del promenader.
Supersnygga kläder!
Din man kan han!

Kram på dig

#2 - JUNITJEJ

Så snygga träningskläder!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!