Söndagsfotboll

Denna söndag började tidigt...lilleman hade match å självklart så åkte denna fotbollsmamma med som bästa hejjarklacken. Under denna match så har vi upplevt alla årstider som vi har i Sverige - det började med sol, fint väder, för att gå över till rusk med kyla blåst å mulet väder för att sen slå om till snö - USCH så kallt det blev där mot slutet!! Vi lämnade dock med en vinst i bagaget och ett mål av vår egna Zlatan - så nog får man säga att det var en bra start på denna söndag även om den vart enormt kall för oss som stod å hejade på!
 
 
Nedan har ni honom vår fotbollskille !! 
 
 
 
 
Ja å den frussna mamman/hejjarklacken i form av denna bloggerska invirad istörsta och varmaste halsduken ever och med en termosmugg full med varmt gott kaffe.
 
 
 
Nu är vi dock hemma och ska fotsätta denna härliga dag...först ska jag bara tina upp lite! Lovar att titta in till er senare men nu ska jag slå mig ner i soffan framför brasan som sprakar och värma mig lite...
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!