Påskharen har varit här !!

 
 
GLAD PÅSK !!
Ja titta Påskharen har varit här!! Vilken lycka! 
 
 
I dag när vi vaknade så hade minsann påskharen varit här...på köksbordet stod det tre fina påskpåsar till barnen. Påsarna var fyllda till brädden av fina nya tröjor, underkläder från Zlatans kollektion A-Z, påskägg fulla med godis, favorit läskeblasken, trisslotter och ett kuvert med lite pengar. Ni må tro att barnen blev glada. 
 
 
Vänner - har påskharen varit hos er? Vad låg i era ägg?? 
 
 
Jag har faktiskt också fått påskägg men då det innehåll de vackraste nya underkläderna i svart spets inhandlade på en exklusiv affär så känner jag inte riktigt att de ska visas upp här utan ni får nöja er med att se barnens ägg. Men jag kan lova att jag blev glad....dom var sååå fina! Kommer ni ihåg vad jag fick förra året i påskägg - om inte kan ni titta HÄR...han kan det där med presenter min fina make!!
 
 
Nu så ska vi ta och duka undan frukosten, göra oss iordning för att fortsätta denna härliga påskafton! Tänk det är bara lördag och vi har flera lediga dagar kvar - lovely!! 
 
 
#1 - Sarah

åh fina saker =)

Svar: Tack snälla
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!