Onsdagsmys

Vilket USCHLIGT väder vi har...2 grader, regn blåst å ett litet tag där på dan så snöade faktiskt! Vart tog våren vägen?? Jag har precis kommit hem från stallet med Mikaela och slagit mig ner i soffan med senaste SkönaHem som damp ner i lådan här om dagen...ja å så en stor låda jordgubbar till det. 
 
Onsdagsmys helt enkelt!
 
 
 
 
 
 
Todeloo finingar!
 
Onsdagkväll och jag är frusen hela väge in till märgen...det där att hänga i stallet med Mikaela när det är sånt här väder ute, det är INTE roligt. Det är sååå kallt, nästan kallare än i en ishall - Brrrr. Tjejerna, hästarna å miljön är ju UNDERBAR...men den där råa kylan - den hade jag klarat mig bra utan!
 
Anyway - nu är det onsdagkväll och jag ska avnjuta dessa jordgubbar, min härliga tidning innan det är dags för onsdagens höjdpunkt, mitt favvoprogram Greys Anatomy!
 
Ta hand om er vänner så syns vi senare!
Tjingeling så länge!
 
 
 
 
#1 - Anonym

Det gäller att mysa till det inne när det är ruggigt ute. Härligt det med. Kram Anette

#2 - anette

Det gäller att mysa till det inne när det är ruggigt ute. Härligt det med. Kram Anette

Svar: Ja eller hur!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!