Nu blir det en ljudbok å soffan - du kan också få lyssna helt gratis!!

Inlägget är ett reklamsamarbete med Nextory,se
 
 
Ledsen att jag inte tittade in till er i förmiddags men vi har haft fullt upp med födelsedagsfirande för Mikaela här hemma. Hon fyller 12 år på tisdag men idag har vi haft storfamiljen här på födelsedagsfika så jag har helt enkelt haft fullt upp! Morgonen började med fix av tårta å sen så har det varit fika, paketöppning och grillmiddag...jätte trevligt å härligt men nu är jag helt slut...så efter att ha slöbläddat i några tidningar så blir det nu boken "Sekten som återuppstod" av Mariette Lindstein via bästa boktjänsten Nextory ja å lite gott naturgodis till det! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Sen jag för någon månad sen inledde detta samarbete med Nextory så har jag, barnen och maken plöjt så mycket böcker – ÄLSKART! Trodde aldrig att detta med ljudbok skulle bli min grej men det är det verkligen…ja å sen att barnen börjar lyssna på ljudböcker – LOVELY!! Hur som helst, efter denna dag så är jag helt klart värd lite soffmys för mig själv å då passar helt klart en ny bok och lite gottis till det! 
 
 
Är ni själva sugna å att prova detta med ljudböcker så kan jag glatt ge er 30 dagar av gratis lyssnande (och läsande) med tjänsten Nextory. Det enda du behöver göra är att registrera dig HÄR och skulle du efter att ha provat tjänsten i 30 dagar inte gilla det så säger du bara upp tjänsten, då det inte finns någon som helst bindningstid så kostar det dig inte en enda krona – HUR BRA!!
 
 
 
 
 
 Nu börjar jag på boken "Sekten som återupstod" av Mariette Mariette Lindstein...läs bara nedan. Visst låter den bra!! 
 
"Sofia Bauman försöker skapa sig ett nytt liv efter två år i sekten ViaTerras våld. Vägen tillbaka blir svårare än hon trott. Hon möts av fördomar och misstänksamhet och plågas av mardrömmar. Inom henne växer ett begär efter vedergällning.Franz Oswald, sektens ledare, sitter i häktet i väntan på rättegång. Ändå är han varken orolig eller ångerfull. Med hjälp av sin advokat, Anna-Maria Callini, börjar han väva ett nät som sträcker sig långt utanför fängelsets grå väggar och vars enda syfte är att hämnas på Sofia Bauman.När Sofia bestämmer sig för att tala ut om sekten förvandlas hennes liv långsamt till en mardröm. Enda utvägen är att än en gång lämna allt och starta ett nytt liv någon helt annanstans. Men Oswald skyr inga medel. Hans nät verkar innefatta allt och alla i Sofias omgivning och sträcka sig över städer, oceaner och kontinenter. Och i kölvattnet av hans slutliga hämnd återstår den avgörande frågan. Kan man någonsin bli helt fri från en sekt?"
 
 
 
 
#1 - Mirre - Sweetwords

Ohh gott med naturgodis

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!