När ger man påskägg till barnen ?

Vänner – vilken dag ger man påskägg till barnen? Hur gör ni??

 

Här hemma har det blivit lite olika faktiskt…allt från att dom fått sina påskägg redan på skärtorsdagens kväll till att dom fått det som traditionen bjuder på påskafton. Jag vill ju dock att gottiset ska finnas hela påskhelgen så i år blir det nog första lediga påskdagen dvs Långfredag som våra barn får sina ägg...eller ja jag vet inte…?? När ger ni era barn påskägg?

 

 
 

 

Todeloo vänner

 Förra året så såg barnens påskägg ut som ovan…fina vackra påskpåsar fyndade HÄR (adlink) dom var fyllda med lite lagom godsaker som jag hittade HÄR (adlink) och sen även ett vackert silver ägg med lite plockgodis från stormarknaden – en perfekt påskpåse om du frågar mig.

 

 

 

Jag har redan börjat fixa lie med årets påskägg men då dom ibland tittar in här och läser så kan jag inte riktigt visa upp dem ännu…men jag lovar att ni tids nog ska få se men nu är det onsdag morgon och dags att åka mot kontoret.

 

Tjingeling så länge

#1 - Petra

Köpte dessa påsar häromdagen till mina barn.så praktiska och superfina💛Vet inte riktigt heller vi brukar ge på påskafton men vi får se ! Kram

#2 - Anonym

Vad spännande med påskpåsar i stället för enbart tradionella påskägg. Vad brukar du ha i påsarna? Nu kände jag inspirationen här direkt, och ska genast kika efter påsar att klicka hem.

Kram Sanna

#3 - Sanna

Oj, glömde fylla i mina uppgifter.

Kram Sanna

Svar: Hej, När barnen var mindre så fick dom allt från godis till strumpor, såpbubblor, mer dricka etc...nu mera så är det sjävklart godis, någon tidning, favvo läsken och i år så har det önskats sig allt från undertröja till fotbollen, Calvin Klein underkläder etc...så lite av varje! Men något som brukar uppskattas är när det är olika sorters godis inte bara det som klassiskt finns i ett påskägg utan lite mer annat "finare" godis också. Som Anthon berg choklad, lindt kaninen ja du förstår ;-) Kul att jag kunde inspirera!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!