Måndag och kortvecka

Då vaknar vi upp till en ny vecka, måndag igen...men denna arbetsvecka är ju inte så lång. Det är ju påskvecka - hur härligt! Några extra lediga dagar med de man älskar väntar! 
 
 
 
 
 
Dagens Angelica har ni ovan...idag är det blå jeans, vit finstickad tröja, vit kavaj och en ljus scarf - en lagom office-cick outfit
 
 
 
Todeloo finaste ni
 
Har ni påsklov eller jobbar ni denna vecka? Själv så jobbar jag fram tom torsdag men sen så blir det ledigt i dagarna 4 (!!) med familjen - känns härligt! Vi har inga direkta påskplaner mer än att äta god påskmat, lata oss, mysa och äta det som påskharen kommer med i påskäggen. Känns faktiskt skönt att inte ha så mycket planer, att få ta de lediga dagarna som de kommer!
 
 
Nu är det dock måndag, en ny arbetsvecka står inför dörren och det är dags att åka mot kontoret! Vänner ta hand om er så syns vi senare igen! 
 
Tjingeling så länge!
#1 - Ekenäsliv

Härligt!
Vi ska först till Sth on-fr för ett läkarbesök för min del.
Sen är det en del kalas, då april är fullsmockad med födelsedagar i vår familj :)
Snygg outfit som alltid!
Kram Anna

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!