Måndag å en ny träningsvecka är igång

 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja då var det måndagkväll å en ny vecka å på det en ny träningsvecka är igång. Idag har det avverkats både ett skönt lunchpass på gymmet på jobbet och sen ikväll så har jag hunnit med en skön PW. Trots att det blåst stormvindar idag så har solen visat sig så jag fick till en skön rask runda på 60 min! HÄRLIGT!
 
Förutom träning så har jag hunnit med en dag på kontoret, jag har varit å hämtat ut ett paket på posten då jag beställde DENNA (adlink) kavaj tidigare...jag har inte hunnit prova den riktigt ännu men jag hoppas att den sitter som en smäck så jag kan visa den för er snart...den är ju så vårig å härlig! På det så har jag även plockat upp lite härligheter som ska stoppas ner i barnens påskägg. 
 
Så allt som allt så har det varit en produktiv dag! En bra start på veckan helt enkelt! Nu blir det soffan, en kopp te och lite bara vara innan sängen ropar...
 
 
 
#1 - Vano

Heja dig!
Och hoppas kavajen sitter bra :)

Svar: Den satt som en smäck!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!