Lyssna på böckerna om Silfverbielke – Gratis!!

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Nextory.se

 

 
 

 

Som jag nämnt flera gånger tidigare så är jag ett riktigt fan av ljudböcker. Det bästa med just ljudböcker är att man kan ha med sig en bra bok ut i spåret eller om man hellre vill det bädda ner sig under filten i soffan och lyssna. Jag tipsade tidigare om Camilla Läckbergs nya bok Häxan som var riktigt bra – MEN – jag har även fastnat för serien om Silfverbielke. Tänker en serie böcker som är en blandning av 50 Shades of Grey, American Psyko och vilken Spänning- Kriminalroman som helst inbakad i ett…ja å det utspelar sig i Sverige (för det mesta) så man vet vart huvudpersonerna rör sig…sen att det är skrivet i ”nutid” dvs på 2010-talet gör att allt känns väldigt greppbart och ”nära”.

 

Man gillar på något konstigt sätt Silfverbielke även om han verkligen är ett riktigt svin, ett psyko och helt galen och bara måste bara få veta vad han har för sig...sen att uppläsaren av boken/böckerna är Stefan Sauk är helt fantastiskt. Han läser med en sådan enorm inlevelse och får varje karaktär i boken att komma till liv och gör på så sätt att man dras in i böckerna och bara MÅSTE lyssna vidare. Så idag när jag snörde på mig skorna för att ta en runda i spåret så gjorde jag det med Herr Silfvebielke i lurarna…jag är just nu inne på bok nr 4 å serien blir bara bättre å bättre för varje bok!!  Denna serie ljudböcker om Christopher Silfverbielke finns självklart hos Nextory.

 

Är ni också sugna på att testa på ljudböcker så kan jag i samarbete med Nextory tipsa om att ni just nu får lyssna gratis i hela 30 dagar om ni anger koden Angelica! Ett så himla bra erbjudandet som ni hittar HÄR. Sen så är det självklart ingen bindningstid - HUR BRA!! 

 

 

 

 

Den första boken i Serien om Silfverbielke heter ”En nästan vanlig man” och är som alla böcker skrivna av Dan Buthler och Dag Öhrlund

 

"Hans Ecker är Christophers bäste – och kanske ende – vän. På väg att motvilligt dras in i ett seriöst förhållande med Veronica, men inte beredd att släppa det ljuva livet med champagne, brudar och kokain. 

 

Johannes Kruut är rikemanssonen som på nåder får vara med i gänget, ivrig att platsa och bra att ha till hands när krognotorna blir för höga.

 

När miljonkonton, champagne, sex och kokain inte längre är nog, går de tre männen över gränsen i sin jakt på spänning och njutning. Med Silfverbielke som manipulerande hjärna ger de sig in i en kriminalitet som trappas upp alltmer och resulterar i – mord. Katt-och-råtta-leken mellan kommissarie Jacob Colt och trion blir kicken som Silfverbielke letat efter, beviset på hans överlägsenhet."

 

Bok nr 2 – Grannen

Bok nr 3 – Återvändaren

Bok nr 4 – Uppgörelsen

Bok nr 5 – Erövraren

Bok nr 6 –  Hämnaren

Bok nr 7 – Motvind

Bok nr 8 är spådd att komma ut i början av maj…jag är som sagt på bok nr 4 Uppgörelsen och har flera böcker kvar vilket känns bra - jag vill ADLRIG att detta tar slut!!

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!