Lördagsfeeling

Lördagsfeelingen är på topp här i vår lilla villa...vackra snittisar står på sideboardet i vardagsrummet, ljusen är tända och härlig musik som strömmar ur sonosen - kan det bli bättre?
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Lördagkväll...å vilken skön lördag vi haft idag! 
 
Dagen började med en smarrig frukost, sen var det vårstädning här i samfäldigheten. Så gator har sopats, lekplatser har fixats å vi har gjort snyggt på alla gemensamma ytor. Efter det packade vi in oss i bilen för en tur ner till Länna Möbler och Länna Sport. Tomas var ute efter att shoppa ett par nya slalom pjäxor på alpin rean och jag ville klämma och känna lite på Hurricane lyktorna från Skogsberg & Smart - dom är ju såååå fina. Dock är dom liiite dyra så jag ska fnula ett tag till innan jag slår till. Tomas slog dock till på ett par pjäxor och är nu redo för nästa vinters skidåkning. Efter det så blev det en vända i spåret för mig och en tur med racern för Tomas...planen var ju att jag också skulle cykla men med de vindar som blåste så var det inte så lockande. Förhoppningsvis så blåser det lite mindre imorgon å då blir det cykel istället för spåret för mig.
 
 
Allt som allt en skön, härlig lördag!
 
 
Men vänner - Ljusen är tända, ett gott kallt glas chablis är upphällt och Tomas ska aldeless strax tända grillen. Idag blir det en smarrig köttbit som har legat i marinad sen tidigt imorse, till det blir det sallad, hemmagjort vitlöksbröd och egenslagen bea - en bättre lördagsmiddag helt enkelt!
 
 
 
 
Önskar er alla en fantastisk kväll så hörs vi senare igen!
tjingeling så länge!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!