L Ä N G T A R

Nu längtar jag på riktigt efter vår och värme...längtar efter att få pilla i trädgården, plantera blommor och sitta i solen i favorithörnan med en god svalkande lemonad å bläddra i ett bra magasin...längtar efter en sol som värmer!!
 
 
LÄNGTAR EFTER DETTA
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Vi har verkligen en så superhärlig hörna på vår tomt...där vid bergkanten har vi en härlig loungehörna med fina möbler, fluffiga kuddar och härliga plädar..massa med härliga blommor, ljuslyktor. En så härlig plats där man man ligga i soffan och filosofiera under segelduken som hänger som tak och bara njuta av vår- eller sommarvärmen. 
 
Hittils i år så har vi bara fått ut möblerna...iom vädret så ligger alla kuddar, dynor och plädar fortfarande undanstoppade på vinden...jag längtar verkligen efter att få ta fram dem. Att få göra iordning den där hörnan igen att kunna sitta där och bara njuta av värmen. Tyvärr så visade väderprognosen på tv igår att vi förmodligen kommer få regn hela helgen här över storstaden...så de där kuddarna å plädarna får nog tyvärr ligga kvar på vinden ett tag till men snart...snart så får jag nog piffa där ute, njuta av vår, värme och sol. 
 
 
Nä vänner, matlådan är packad, lika så träningsväskan så det är väl dags att styra mot kontoret...även om det inte är varmt ute så lyser iaf solen och det är ju bara sååå härligt - då kör vi torsdag nu då!
 
 
 
 
 
#1 - Jeanette

Längtar verkligen efter värmen nu också :)

#2 - Hanna Karlsson

Jag längtar också efter sol och värme.

#3 - JUNITJEJ

Jag längtar också!

#4 - Lorissa Lovebomb

Jag längtar så att det gör ont i mig! Här i Umeå har vi fortfarande tjälen kvar :(

#5 - Amanda Jona [SPONTAN]

Men åh, ja tack!

#6 - Josäfin Andersson

Åhhh längtar så mycket efter sol och värme!

#7 - Meg

ser förbaskat härligt ut, längtar också!

#8 - Fröken

Här snöade det häromdagen men förhoppningsvis får vi ingen mer snö nu... Nu vill jag ha vår och sommar! Jag längtar också... ;-)

#9 - Rebecka Lindström

Vilka inspirerande bilder!! Nån av dessa skulle kunna platsa i vilket inredningsmagasin som helst, haha! :):)

#10 - Marie Bergman

Ja det där såg verkligen härligt ut :)

#11 - Liv Ringström

Åh ser fint ut! Är så mysigt med såna där hörnor! Hoppas vädret snart ger med sig så att ni kan få plocka fram och bara njuta!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!