L Ä N G T A R

Nu längtar jag på riktigt efter vår och värme...längtar efter att få pilla i trädgården, plantera blommor och sitta i solen i favorithörnan med en god svalkande lemonad å bläddra i ett bra magasin...längtar efter en sol som värmer!!
 
 
LÄNGTAR EFTER DETTA
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Vi har verkligen en så superhärlig hörna på vår tomt...där vid bergkanten har vi en härlig loungehörna med fina möbler, fluffiga kuddar och härliga plädar..massa med härliga blommor, ljuslyktor. En så härlig plats där man man ligga i soffan och filosofiera under segelduken som hänger som tak och bara njuta av vår- eller sommarvärmen. 
 
Hittils i år så har vi bara fått ut möblerna...iom vädret så ligger alla kuddar, dynor och plädar fortfarande undanstoppade på vinden...jag längtar verkligen efter att få ta fram dem. Att få göra iordning den där hörnan igen att kunna sitta där och bara njuta av värmen. Tyvärr så visade väderprognosen på tv igår att vi förmodligen kommer få regn hela helgen här över storstaden...så de där kuddarna å plädarna får nog tyvärr ligga kvar på vinden ett tag till men snart...snart så får jag nog piffa där ute, njuta av vår, värme och sol. 
 
 
Nä vänner, matlådan är packad, lika så träningsväskan så det är väl dags att styra mot kontoret...även om det inte är varmt ute så lyser iaf solen och det är ju bara sååå härligt - då kör vi torsdag nu då!
 
 
 
 
 
#1 - Jeanette

Längtar verkligen efter värmen nu också :)

Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!