Kaffe på sängen

Här börjar jag min morgon...
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja på detta sätt börjar jag min morgon (eller ska jag säga så här börjar jag VARJE morgon) med en kopp kaffe i sängen får jag vakna lugnt och stilla. Det är verkligen det perfekta sättet att starta dagen. Jag är faktiskt riktigt bortskämd för varje morgon går Tomas upp före mig, han sätter på kaffe tar en snabb dusch och kommer sen in och pussar lite på mig och ger mig en kopp kaffe innan han försvinner ut för att stryka skjortan han ska ha på sig. Medans han stryker sätter jag mig lite lätt upp bland fluffiga kuddar och sippar kaffe, filosoferar, tittar lite smått på instagram och försöker vakna till liv...det är helt klart det perfekta sättet att starta en dag.
 
 
 
 
 
Nu är morgonens kaffe i magen, kavajen är på å det är dags att åka mot kontoret för ytterligare en produtktiv dag. Idag väntar som vanligt en massa jobb, några möten, ett lunchpass på gymmet (rygg+axlar), lite mer jobb sen så är det fotboll för lilleman och stallet för skruttan så det är full fart som vanligt på onsdagar. 
 
Jag önskar er en fantastisk onsdag så syns vi senare igen!
tjingeling så länge!
 
#1 - Mirre - Sweetwords

Gött och härligt

#2 - Evelina

Låter härligt!! Önskar jag hade tiden att starta dagen på samma härliga sätt....Men jag skulle nog inte orka att gå upp ännu tidigare =)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!