Ingen fredag utan bubbel...

Nystädad villa, massa mumsigt att äta + dricka i kyl och frys, tända ljus och nya snittisar – det är så gott som standard här hemma när det är fredag! Ja å så det där goda glaset bubbel...är det fredag och långhelg på ingång så är det...ja å så här fint såg det ut på köksbordet när Tomas kom hem från jobbet idag. Bubbel och godsaker - är det fredag så är det!
 
 
 
 
 
 
 
Tjinling finaste ni! 
 
Fredagkväll och vi har en liiite längre helg framför oss - det är ju för härligt!! Här hemma så är smarrigaste Pizzan som lilleman lagat tillsammans med Tomas i magen...barnen önskar ofta hemmagjord pizza till helgen och jag måste erkänna att det är bra gott och en perfekt fredagsmat! 
 
När vi gör hemmagjord pizza så handlar vi alltid supergod pizzadeg från favoritpizzerian och så gör vi bara resten hemma. Smetar på godaste tomatsåsen och sen toppar med rökt skinka, bacon, lök, champinjoner, massa mozzarella och sen när den är bakad i ugnen så toppas den med färsk ruccola och några drag med pepparkvarnen - MUMS! Sååå gott!! 
 
 
 
 
 
Vänner, fredagkväll och barnen har försvunnit upp på ovanvåningen och tagit sitt fredagsmys med sig. Jag och Tomas har slagit oss ner i soffan...nu blir det inte många knop till utan nu tar vi helg...
 
Ta hand om er vänner så syns vi imorgon igen!
 
 
 
#1 - Mirre

Ohh fredagsmys

#2 - ISA

Åh men vad mysiga och fina bilder du har! var längesen jag kikade in här men oj så fin bloggen blivit/är :) Kram!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!