Hej Nya Veckan !

Måndag och ny vecka...det är den sista hela veckan i April och sen går vi in i Maj...GALET vad tiden springer på! Jag tycker att vi nyss julpyntade å hade oss å snart så är det redan dags för midsommar stång och dans...
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ovan har ni dagens måndagsbloggerska...lite små trött, lite seg men ändå redo för en ny arbetsvecka! När man under helgen fått sova lite längre så känner jag alltid att det är tröttsamt att gå upp på måndagar. Det är inte så att jag har jobbångest eller så - men jag är trött och hade gärna legat kvar i sängen till iaf kl 9 !! Men det är väl så måndagar ska kännas...annars hade ju inte helgen varit så välkommen som den är där på fredageftermiddagen.
 
Nu väntar dock en ny vecka, jag har endel som måste bli klart på jobbet då jag har en leverans som ska ske här i dagarna, på det är en ny träningsvecka igång och samma träningsfrekvens som förra veckans ska hållas (om inte mer) så det är väl inte mycket att orda om. Träningsväskan är packad, lika så den vanliga "jobb väskan" med laptop och allt annat som behvövs - nu drar vi igång denna vecka och styr mot kontoret! 
 
 
#1 - Elisabeth

Tack för fin blogg med fin mix av vad som intresserar mig! Skulle gärna se mer av ditt hem :)

#2 - Mirre

Gillar din outfits på nedersta bilden

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!