Hej då påsken - tack för denna gång!

 
 
 
Nu har vi dansat ut den lilla påsken vi haft här hemma – vackra porslinsägg från Royal Copenhagen (adlink) tillsamma med glasägg (adlink)i vackra sidenband och fjädrar åker ner i sina små boxar och packas ner i påsklådan till nästa års firande igen.

 

 

Todeloo vänner! 

 

Vänner hoppas ni haft en härlig påsk med massa ägg och gottis precis så som det ska vara – är ni sugna på att se vad vi haft för oss kan ni alltid klicka in på kategorin PÅSK där är allt samlat…allt från pynt till smarriga påskdesserter! Nu har vi dock packat ner påsken för denna gång, nu är allt instuvat i sina vackra små boxar och får snällt ligga där och vänta tills nästa år då dom med glädje ska packas upp igen.

 

  

Har ni plockat undan påsken för denna gång, eller passar ni på att njuta ett litet tag till? Jag kände dock att det räckte nu...nu är påsken över och istället så är jag såååå sugen på att piffa till ute MEN med detta hemska väder som är idag så känns våren och värmen låååångt borta tyvärr.

 

Nu har ska en matsäck fixas till Mikaela som ska iväg på museum med skolan imorgon, det ska hållas glosförhör med en trött Theodore och sen så ska vi bädda ner oss i soffan och bara mysa...

 

#1 - Eken%E4sliv

Tills nästa år igen :)
Packade faktiskt ner allt redan i måndags när vi ändå städade...
Men jag tog fram det tidigt så det kändes ok :)
Ha en fin fredag!
Kram Anna

#2 - Lisa

Ja men vad är det för väder..?! 🙄 jag vill va ute ju! Iskallt hela tiden..! Trevlig helg!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!