Härliga fredag

Godmorgon härliga fredag!!!

 

Jag har absolut inget emot vardagen, MEN jag ska inte sticka under stolen med att fredagarna ändå är lite så där extra härliga...det är något med den där fredagsfeelingen som infiner sig när man kliver upp får strosa lite i morgonrocken och sippa på kaffe liite längre än vanligt. Hela familjen är som på bättre humör, det skrattas och samtalas vid frukostbordet och barnen pratar i munnen på varandra om vilket fredagsmys som ska inhandlas...jag kan berätta att dom enades om Sourcream & Onion Chips från Estrella (dom är tydligen godast) med Tortilla dip och Coca-Cola Zero till det...ja, så jag får väl vara en snäll mamma och plocka upp den beställningen på stormarknaden efter jobbet idag. 

 

 
 

 

Todeloo finaste ni! 

 

Ja då har vi fredag å det är dags att ta sig mot konoret...några timmar arbete väntar innan jag får checka ut, åka till stormarknaden för att fylla på inför kvällens middag och fredagsmys...ja sen så ska jag också plocka upp lite härliga snittisar å piffa till det lite hemma inför helgen. Känns som en bra plan för denna soliga fredag! 

 

Ja där har ni min dag...hur ser er fredag ut? Vad har ni för planer? Vad ni än tar er för så önskar jag er en FAB fredag så syns vi senare igen!

#1 - Mirre - Sweetwords

JA fredagar har ett magiskt sken över sig =D

#2 - Lisa

Ääääälskar fredagar! Här ska jag rodda innan-disco-häng för nioåringen å två av hans vänner. :)
Å sen när allt skjutsande å ordnade är klart ska jag sjunka ner i soffan med ett glas bubbel å kolla på Walking dead till ögonen går i kors! 🎉🥂 Trevlig helg!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!