Godmorgon soliga fredag!

 
 
 
Godmorgon vänner! 
 
Ja då har vi fredag igen - LOVELY!! 
 
Denna vecka har hittils försvunnit i ett naffs och jag är helt säker på att även denna dag kommer rassla på i ett hiskerligt tempo då jag har möten nonstopp från kl 9 fram tills det är dags att runda av för helgen vid 16-tiden! 
 
 
Sen så är väl planen att åka via torget för att plocka upp lite härliga snittisar, sen så måste jag också via stormarknaden för att bunkra upp inför helgen...kvällen kommer sen spenderas hemma där vi bara ska vara. Det är ju US Masters på Augusta på tv (Golf) vilket helt klart ska följas! Dom hade tuffa förhållanden med blåst igår och tyvärr så gick det inte så bra för Henrik Stensson som vi kanske hade hoppats på men han får rycka upp sig idag så kanske han klarar cuten och får spela vidare i helgen.
 
Ja, ja lite golf snack så här en arla fredagsmorgon! NU ska jag däremot ta och hoppa in i den lilla vita bilen, styra mot kontoret och ROCKA denna fredag! 
 
Nu kör vi!
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!