Godmorgon från köket

Tittar in med ett snabbt godmorgon från köket...här har påsken fått flytta in lite smått. Små spröda körsbärskvistar pryds med vackra glas ägg hängandes i blå sidenband. I den fina glasvasen/glaskrukan står spröda vackra pärlhyacinter och vittnar om att våren är på ingång - lite lagom påskigt sådär. Precis så enkelt och snyggt som jag gillar det!
 
 
 
 
 
Godmorgon vänner!
 
Då har vi onsdag och det är dags att åka mot kontoret...planen var att jag skulle gått upp tidigt och tagit en rask PowerWalk MEN sängen var så skön och jag var lite för trött för att komma upp...så istället för morgonträning så får det bli lite lunchträning. Gymväskan är packad, matlådan lika så...ja så det är inte mycket annat att göra än att styra mot kontoret för ytterligare en arbetsdag!
 
Jag önskar er de finaste av dagar så syns vi senare!
Tjingeling så länge!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!