G R E Y

Då har jag och skruttan precis kommit hem från kvällens tur i stallet...idag blev det ingen ridlektion utan det stod teori och då teori kring hoppning på schemat - så intressant och lärorikt då Mikaelas ridlärare satt upp på fina Amos och undervisade från hästryggen - det gillades helt klart av alla i ridgruppen! 
 
 
Själv så hängde jag mest med de andra mammorna ute i stallets café...sippade kaffe och smidde planer om uteritter tillsammans med barnen - så det måste bokas in ASAP. Sen så kom jag faktiskt hem med tre paket med långa vackra handstöpta grå ljus som man säljer för att dra in lite extra pengar till stallets ungdomsverksamhet...ja å det måste man ju stötta!
 
 
 
 
Annonslänkar
 
Se bara så vackert det blev med gråa ljus i den fina ljusstaken Kubus från ByLassen (finns HÄR)- gillart! Bredvid ljusstaken står en Kubus skål (finns HÄR) och en glaskruka från Holmegaard (finns HÄR) där jag planterat vita fina pärlhyacinter i - sååå fint! 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja då var det onsdagkväll och vi väntar på att lilleman ska komma hem från sin fotbollsträning och att pappa Tomas ska komma hem från gymmet - sen så kan vi ta kväll alla 5...
 
Ni som hänger här vet ju att för mig så innebär onsdagkväll Greys Anatomy å så blir det även idag...ja å så kanske en liiiten smarrig chokladbit till det...det är ju ändå onsdag å lillördag ådå kan man väl få festa till det lite extra eller vad säger ni. 
 
Jag önskar er en superhärlig kväll så hörs vi senare igen!
#1 - Kamilla

Så mysigt att planera ridturer. Riktigt snyggt med färgade ljus i staken. Måste hämta in min ljusstake som är lika som din och testa. Tackar för tipset.

För mig blev det en liten bailyes till kaffet framför Rebecka Martinsson.

Ha en fortsatt fin kväll.
Kram Kamilla

#2 - Lisa

Du har så fint hemma! 🙌🏻🥂

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!