Fredagsbubblor

Idag så läste jag en artikel på facebook som tidningen Femina delat, artikeln hette "Därför bör du dricka champagne - helst varje dag" (finns HÄR). Jag ÄLSKAR ju bubbel och klickade direkt in å började läsa...tydligen så ska tre (ja du läste rätt TRE) glas bubbel om dagen minska risken för Alzheimers och demens...själv så undrar jag hur mycket jag skulle komma ihåg OM jag drack tre glas bubbel om dagen *skrattar* dock vågar jag inte riskera att bli dement sååå ikväll blir det bubbel  här hemma i vår lilla villa! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Fredag, fredagsmys, massa tända ljus och bubbel...känns som ett bra avslut på en arbetsvecka! 
 
Huset är storstädat (tack RUT), nya snittisar är på plats i flera vaser runt om i huset, en massa ljus är tända, en smarrig middag är i magen...eller middag och middag - charkisar, ostar och andra godsaker att plocka med tillsammans med bubblet blev det idag. Så nu sitter vi här mätta nöjda med lite bubbel kvar i glasen och ska sätta på en film. 
 
 
 
 
 
Så nu loggar vi ut tar kväll och håller tummarna att vi får bättre väder än detta till och från regnandet som varit idag...USCH så trist det är! Planen är nämligen att jag ska ta ut min racer på en tur för första gången i år  imorgon å jag vill verkligen INTE cykla i regn - så kul är det inte. Å i min "cykel karriär" så har jag fått tillräckligt med regn på mig...
 
 
Men vänner got to go Tomas har precis dragit igång filmen! 
Tjingeling så länge!! 
 
#1 - Ekenäsliv

Note to self: Handla bubblor när vi är i stan imorgon :))))
Ha en riktigt fin helg!
Kram Anna
ps: vad blev det för film? Behöver tips :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!