En söndag där påsken flyttat in

Efter en härlig lång helg i vackra Vemdalen så har vi sen ett tag landat hemma...även om vi haft det helt underbart så är det ju alltid skönt att komma hem. Det är precis som man säger, borta bra men hemma bäst!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Väl hemma så har vi hunnit med både det ena och det andra. Alla skidor, pjäxor och skidateraljer är undanstoppade, två maskiner tvätt är tvättad, Tomas har hunnit med en tur på racern och jag har varit iväg och fixat mina naglar och så har jag piffat lite påsk här hemma. 
 
 
Hittils så har ett påskris i form av lite körsbärskvistar tagit plats i vackraste vasen från Kähler HÄR (adlink) i riset hänger favvo äggen från royal copenhagen finns HÄR (adlink) tyvärr så klirrade jag ett av äggen när jag plockade upp dem så det får bli till att komlpettera med några nya. På det så hänger några fina glasägg som jag hittade HÄR (adlink), i "påskriset" jag bytte dock ut det snöre dom hängde till vackra sidenband för att få en finare look. Bredvid mitt "påskris" så har ett fint silverägg tagit plats och jag har även planterat lite fina pärlhyacinter i den fina Kubus skålen som finns att klicka hem HÄR (adlink)  
 
Ja det är lite påsk som flyttat in...det kommer bli mer men än så länge får detta lilla räcka!
 
 
 
 
 
 
Nu så är det dock söndagkväll och jag ska ta och hoppa in i duschen innan det är dags för söndagens favvoprogram Mästarnas Mästare! 
 
 
Jag önskar er en hälrig söndagkväll så syns vi sen imorgon igen!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!