En skärtorsdag med vår i luften

 
 
 
 
 
Godmorgon Vänner!
 
Ja ovan har ni dagens bloggerska i en så snygg och vårig kavaj finns HÄR (adlink) som passar perfekt att inviga så här när påsken är på ingång å det är solsken och vår i luften. Jag brukar vara lite små försiktig med mönster men detta lite lagom "subtila" blommönster på den vita bakgrunden å sen med en tuch av blått å gammelrosa föll mig helt i smaken! Så nöjd med detta köp! Denna kavaj kommer användas flitigt unde våren och sommaren! Sen så passade den ju toppen bra med min nya vår-väska från Ralp Lauren finns HÄR (adlink) som jag unnade mig för ett tag sen - det kan ju inte bli bättre!
 
 
 
 
Nu är det strax dags för mig att åka mot kontoret...jag har en hel del som ska betas av innan alla tre barnen kommer på besök på kontoret. Det har tjatats länge om att få komma till mammas jobb. Man vill blanda egen läsk i vår freestyle maskin där man kan göra fanta, sprite, coca-cola i alla världens smaker och mixa precis hur man vill så vi får se vad för smaker dom får till. På det så har barnen efterfrågat att gå ute på bryggan i produktion och se där all läsk görs  - så jag gissar på att det blir jobb fram til llunch å sen visa runt barnen innan det är dags att åka hemmåt å fira påsk!
 
Jag önskar er en fantastisk skärtorsdag så syns vi senare igen!
Tjingeling så läneg!
 
 
#1 - norrsken emmis

fin outfits och snygg väska!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - JUNITJEJ

Så fin kavaj!

Svar: JA visst var den fin!
AngelicasVärld

#3 - Caroline

Så fin outfit. :)

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!