En produktiv måndag

Inlägget innehåller PR-Utskick

 

Iom att vi varit borta på fjällsemester i helgen så ekar vår kyl och frys ganska tom…jag skulle på sin höjd kunna röra ihop någon middag på ett par stekta ägg, lite bacon och till det servera en knäckemacka! Som tur var så möttes jag av världens härligaste PR-utskick från Quorn när jag kom hem från kontoret! Snacka om en räddande ängel…TACK snälla!

 

 

 

Todeloo vänner

 

Ja titta va mycket smarrig som väntade utanför dörren – kvällens middag är kirrad det blir en vego-köttfärssås med Quornfärs ! Gott och nyttigt! Perfekt ju!

 

M U M S

 

Annars har den här dagen inneburit lite av varje, självklart en massa jobb…men sen så har jag även varit iväg och lämnat blod. Vi har det så bra att blodbussen kommer och stannar utanför jobbet så det är bara att smita ner när det passar sig så det har jag gjort. Känns skönt att kunna hjälpa till, att bidra och några deciliter blod klarar alla att avvara lite då och då! Sen så har jag faktiskt hunnit med att en vända i spåret, varit och lämnat in lillemans batterier som han samlat till sin klass och "Batterijakten" som dom varit med i. Ja en produktiv dag helt enkelt!

 

 

#1 - Cherie

Härlig kasse att mötas av. Tänkte testa deras produkter nu framöver då vi ska börja äta köttfritt på måndagskvällarna :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!