En lat och skön ledig måndag

En UNDERBAR lat och ledig måndag är snart till enda å vi kan summera upp en fantastisk dag! Flera lata och lediga dagar hade jag inte tackat nej till men imorgon är det tillbaka till vardagen igen! 
 
 
 
Tjingeling finaste ni!
 
 
 
Iom att barnen försvann iväg till sina andra föräldrar där vid lunch så har vi inte haft så mycket måsten här hemma...vilket faktiskt känndes riktigt skönt! Vi började med att bara vara, mysa å ta det lite lagom lugnt innan vi snörade på oss löparskorna och gav oss ut på en gemensam runda i spåret. 60 min avverkades innan det var dags att tänka på middag som idag blev favoriten Ceasarsallad med scampi istälelt för kyckling - sååå gott! Är ni sugna på att göra en egen så finns receptet HÄR, vi bytte bara ut kycklingen mot scampi fräst i vitlök och chili å la till lite körsbärstomater - det blev sååå smarrigt!! 
 
 
 
 
 
 
Ja utöver middag och en vända i spåret så har vi även börjat diskutera en utbyggnad av altanen här hemma - det finns tankar om både utekök och växthus...det är helklart dags för ett nytt projekt å så här års så vill man ju vara ute så mycket det bara går å lite mer altan, utekök å växthus hade passat oss som handen i handsken. Vi ska räkna lite mer på kalaset, se om vi kan ta in hantverkare eller om vi ska göra det mesta själv...ja vi får se helt enkelt. Men att bara börja diskutera, tänka och lite lätt planera känns ju sååå roligt!! 
 
Vänner har ni några projekt för våren och sommaren? Vad i så fall? Något kul?
 
Jag önskar er en fantastisk söndagkväll så hörs vi senare igen!
Tjingeling så läneg!
 
#1 - NORRSKEN EMMA

Gott de såg ut!! =)

ha en fortsatt bra kväll

Svar: Var sååå smarrigt!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!