En godisgömma

Jag har fått lite frågor om det vackra påskägg som står på skänken i vardagsrummet...jag köpte det för många år sen i en lokal blomster affär så tyvärr kan jag inte länka å tipsa om vart ni kan fynda det. Det har dock blivit en favvo till påsk här hemma. 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja det där silverägget...stilrent, snyggt, lite lyxigt och sen så innehåller det ju en liten hemlighet. Det ärinte bara ett vackert silverägg...det är en godisgömma! MIN godisgömma!!
 
P E R F E K T
 
 
 
 
Ja i det där fina silverägget så gömms mitt absoluta favorit godis... AnthonBergs mandelägg - jag ÄLSKAR dem! Så goda!! Dessa godisägg är ett MÅSTE här hemma till påsk iaf om du frågar mig. Tomas är ingen godis-kille och barnen får ju alltid egna ägg fyllda med godsaker så detta ägg är bara mitt! 
 
 
Vänner har ni något favorit godis som bara måste finnas till påsk?
 
 
#1 - Maria

Stilrent och fint och ett ägg med vuxengodis måste det vara på påsken. Håller med. Har ett jättefint gult porslinsägg som jag fyller med vuxengodis. Mitt favoritpåskgodis är fågeläggen.
Kram
Maria

Svar: TACK snälla...ja eller hur! Visst måste vi vuxna få gottis också!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!