En god historia - Reklam

Inlägget är ett reklamsamarbete


Ja, man kan verkligen förstå varför man valt att skriva "en god historia" på Eriksbergs-ölens etikett, en slogan som fått pryda flaskan under en lång tid nu. Det är verkligen en fin historia Eriksbergs-ölen det har bakom sig då bryggeriet grundades redan 1864 i en liten lokal "Eriksbergs Bryggeri" som låg i nära anslutning till Lisebergs södra entré i Göteborg. Nu vill dock Eriksberg yfta andra goda historier från hela landet i sin nya kampanj.

I det starka och mycket fina klippet nedan delar Louise med sig om resan mot att arbeta som bilmekaniker och resan dit. Jag lovar att du blir berörd av att titta - det blev iaf jag!

TACK Louise för att du delade med dig av din historia -  för fler goda historier klicka dig vidare via länken i klippet!Inlägget är ett reklamsamarbete
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!