De oväntade gästerna – REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete med Marbodal

Ja köket är verkligen ett hus mittpunkt, det är som om det är hjärtat som pumpar syre till de andra delarna av huset. Hur många kvällar med vänner har avslutats just i köket, hur många långa middagar har man inte ätit och njutit av i köket…ja köket är verkligen det rum i ett hus som ger energi.

Vi gjorde ju om hela vårt kök för ca 2 år sen, vi ville ljusa upp, få till smarta lösningar och skapa ett rum där vi kan umgås, laga mat, fika, äta gott och njuta – å vi lyckades! Vårt kök är verkligen ett centralt rum i vårt hus – ett rum att umgås i – å det ÄLSKAR jag!

För att visa hur ett välplanerat kök kan hjälpa dig att skapa flyt i din matlagning utförde Marbodal ett test. Dom lät 4 olika grupper av gäster överraska en kock på ett tåg med en hemlig ingridiens. Klocken fick 60 min att tillaga en måltid och då använda den hemliga ingridiensen – titta gärna på filmen nedan för att se vilka gästerna var, vad den hemliga ingridiensen var – ja å för att få tips i din egen matlagning.Inlägget är ett reklamsamarbete med Marbodal
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!