Då har vi påskledigt - LOVELY

Ja då har vi påskledigt och 4 härliga lediga dagar med familjen ligger framför oss - sååå härligt!! Här hemma firas det med bubbel i glaset och lite påskgodis....ja å en bukett med vackra, spröda visippor och fin klarblå skilla som växer på slänten här på tomten. 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Idag har det varit en lugn dag på jobbet...iaf fram till lunch sen så kom barnen och hälsade på. Ja ni som hängt med på instagram (@angelicasvarld heter jag där) har ju sett att det har varit high life. Dom har gått loss på vår freestyle maskin där man kan blanda i storsett vilken smak man vill av Coca-Cola, Fanta, Sprite eller Mer man vill...ja å så har dom hängt i massagestolarna, gungat i gungorna, spelat fussball och varit ute i produktion och tittat på hur all läsk görs. Även om jag hade en mindre produktiv eftermiddag så var det roligt att få visa upp vårt nya fina kontor för barnen.
 
Nu har vi skärtorsdag och det är nu ledigt i dagarna 4 - känns så härligt! Vi har inga speciella planer förutom att äta gott, vara tillsammans och mysa...ja vi ska iväg å shoppa lite också. Barnen behöver nya gympaskor inför våren å på det lite nya kläder...dom växer ju som tokar! 
 
Nu är det dock dags att logga ut för idag - så jag önskar er en UNDERBAR skärtorsdag!
 
 
 
#1 - ulrica

Ha en supermysig påskledighet vännen <3.

#2 - ulrica

Ha en supermysig påskledighet vännen <3.

Svar: TACK det samma fina du!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!