Då har vi FREDAG - Wihooo !

Då vaknar vi upp till FREDAG - igen !!
 
Det är väl för härligt med 4-dagars vecka...tänk om det alltid skulle få vara så. 3 dagar helg och 4 dagar arbete...skulle ju vara optimalt! 
 
 
 
 
Annonslänkar
Dagens fredagsbloggerska idag i svarta kostymbyxor från Tiger finns HÄR, bälte Tiger, Blå finstickad tröja från MQ och Scarf från Malene Birger HÄR - en casual men snygg fredagsoutfit. 
 
 
 
Todeloo finaste ni!
 
Ovan har ni en glad och peppad fredags-Angelica...idag väntar några spännande möten kopplat till nya projekt jag är inne och petar i, sen ett lunchpass på jobbets gym innan det är dags för lite mer jobb och sen fredagsfika med fina kollegor å man sen får packa ihop för dagen och ta helg. 
 
 
Känns som en bra dag helt enkelt! 
 
Nu ska jag dock ta å hoppa in i bilen och styra mot kontoret, jag önskar er en fantastisk fredag så hörs vi senare!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!