Constella

 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Jag måste säga att ljusstaken ovan en Constella från Klong (adlink) är en favorit här hemma...den låg i ett av mina paket jag fick av maken på min födelsedag i januari och sen dess så har det brunnit ljus i den varje kväll. Jag tycker att den är såååå vacker!! Ja ljusstakar, vaser och doftljus...det kan man INTE få för mycket av å näst på min lista över ljusstakar som ska få flytta in är en vacker Lilja i silver (adlink) och de där snygga skogsberg och smart ljuslyktorna jag skrivit om tidigare.
 
Anyway - Igår skrev jag ju att jag fick egentid ute i spåret med min stora son Theodore...tydligen så hade han berättat hur mysigt det var att ta en runda med sin mamma så ikväll blev det en lugn skön kvällspromenad med min Skrutta, Mikaela. Så härligt...vi pratade om allt möjligt hon och jag...allt från skolan till vänner och hur hon ska klara av att betala räkningar när hon blir stor...så härligt med lite "egentid" tillsammans där man bara kan pratga, inte titta på tv, pilla på mobilen utan bara att gå och pragta - sååå härligt! Nu är det bara lilleman som inte varit ute ensam med sin mamma så vi får väl se om han önskar sig det någon dag han med...
 
Nu ska jag återgå till kvällens match...Brynäs- HV71...här hemma hejjar vi ju på Brynäs men det ser inte ljust ut nu...TYVÄRR!!
 
 
 
#1 - Mirre

Så mysigt

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!