Barnen testar och betygsätter

Idag har jag ju varit ute på fältet med en av våra säljare, jag har jobbat med att exponera våra nya produkter bla nya Fanta Pink Grapefruit Zero och Sprite Cranberry Zero. Det är verkigen så roligt och givande att vara ute på fältet och jobba, att få besöka stormarknader och butiker som säljer våra produkter - en toppen dag på jobbet helt enkelt. På vägen hem så åkte jag själv via vår lokala stormarknad och då passade jag på att köpa med mig våra nya produkter hem för att låta barnen göra ett produkt-test och låta dom komma med utlåtanden kring dessa nya produkter.
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja då ska vi se vad barnen tyckte...ja å även jag och Tomas har givit våra utlåtanden, max betyg man kunde få i detta hemma test är 5. Men då kör vi!
 
 
Fanta Pink Grapefruit Zero
 
Theodore - Betyg 3/5 
Hade högre förväntingar på smaken och den föll mig inte riktigt i smaken
 
Olliwer - Betyg 5/5
God smak min nya favorit
 
Mikaela - Betyg 5/5
Den var JÄÄÄTTTE god!
 
Tomas - Betyg 4,5/5
Den smakar det den säger att den ska smaka, inte för söt och bra med Zero...den hade fått en 5:a om den var iskall när vi smakade den.
 
Angelica - Betyg 5/5
Ända sen jag fick provsmaka denna läsk så har jag längtat tills att den skulle komma ut i hyllorna, Jag är en Coca-Cola Zero tjej i vanliga fall men denna Fanta är helt klart min nya favorit!! Såååå god! 
 
 
 
Sprite Cranberry Zero
 
Theodore - Betyg 5/5
God smak, min nya favorit av alla Sprite
 
Mikaela - Betyg 4/5
Den var god men Tranbärssmaken var lite för dålig. 
 
Olliwer - Betyg 4/5
Den hade inte tillräckligt med Tranbärssmak
 
Tomas - Betyg 3/5
För lite tranbärssmak och lite söt i smaken trots Zero
 
Angelica - Betyg 4/5 
Jag saknar lite tranbärssmak men jag är ingen som brukar dricka Sprite så den blir ingen favvo men ändå god.
 
 
 
Ja där har ni vårt utlåtande. Vad är er favorit läsk? Vad dricker ni helst? Ja å till den viktigaste frågan har ni smakat våra nya produkter??
 
 
#1 - Lisa

Jag älskar grape så den ser jag verkligen framemot å prova! 😋

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!